Online afspraak maken

Online afspraak maken (bestaande patiënt/cliënt)

Bent u al patiënt/cliënt van Steven Bos (eventueel op een vorige lokatie)? Dan kunt u middels onderstaand formulier een afspraak maken.

Wilt u voor de eerste keer een afspraak maken en bent u nog niet bekend bij Steven Bos?
Klik dan hier om u tevens in te schrijven.

* Verplicht in te vullen

  Persoonlijke gegevens


  Wat is de rede waarvoor u een afspraak wilt maken?


  Wanneer bent u verhinderd voor een afspraak?

  Indien u absoluut niet kunt op een bepaald dagdeel kunt u dat in onderstaand schema aangeven. Wij doen onze best om u op het dagdeel van uw voorkeur in te plannen. Indien u elk dagdeel kunt hoeft u niets in te vullen. Houd er rekening mee dat wij u eerder kunnen helpen wanneer u weinig beperkingen heeft qua tijd.

  Mocht er in de nabije toekomst een periode zijn waarin het voor u onmogelijk is om een afspraak te plannen, bijvoorbeeld wegens een vakantie, dan vragen wij dat hieronder aan te geven.

  Ik ben verhinderd van
  t/m

  Let op:

  • Controleert u a.u.b. de gegevens op juistheid voor u het formulier verzendt. Wij wijzen u er op dat e-mail verkeer niet 100% waterdicht kan zijn!

  • In geval van verhindering wordt u verzocht daarvan tenminste 24 uur tevoren bericht te geven daar anders de gereserveerde tijd in rekening wordt gebracht.

  • U wordt verzocht bij uw afspraak voor manuele therapie een grote handdoek mee te nemen.

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door deze website en de opslag ervan door StevenBos4Care.