Kosten manuele therapie

Steven Bos sluit geen overeenkomsten/contracten af met zorgverzekeraars. Vanuit uw aanvullende verzekering krijgt u een volledige of gedeeltelijke vergoeding. Informeer naar de voorwaarden bij uw zorgverzekeraar.

In 2022 zijn de kosten € 53,50. Afspraken worden per half uur gemaakt, binnen dit half uur wordt het gezondheidsprobleem besproken, volgt er een onderzoek, behandeling en adviezen. Administratietijd wordt in dit half uur meegenomen. De ‘eerste’ afspraak bestaat vaak uit een dubbel consult om naast onderzoek, direct te kunnen behandelen en de administratie te kunnen doen. Voor korte vragen met een kort antwoord per telefoon of email is altijd gelegenheid. Aan informatie verstrekken per telefoon of email dat langer dat een tijdsinvestering vraagt zijn kosten verbonden. Per 15 minuten is dat € 27,00.

Graag geven wij u als zorgverlener alle aandacht. Daarom hebben wij het verzorgen van onze nota’s overgedragen aan Infomedics. Infomedics declareert met de door u aan mij toestemming per mail.

Wij hanteren de betalingsvoorwaarden van Infomedics.
Meldt u nu aan of kijk voor meer informatie op www.infomedics.nl/contact of bel 036-2031900

Wij verzoeken u nadrukkelijk om mailadreswijzigingen ook tijdig aan ons door te geven, ook via een email naar info@stevenbos4care.nl

Advies: U bent voor een vergoeding/restitutie van de kosten voor manuele therapie het best af bij een verzekeraar die u een ‘vrije keuze’ van zorgverlener biedt.